fbpx
Сьогодні
17:00 04 Лют 2022

“Російський план нас не дивує”: у МЗС прокоментували інформацію США про фейкове відео РФ

Фото: ukrinform

Сполучені Штати Америки (США) заздалегідь поінформували Україну про те, що збираються оприлюднити план нового вторгнення Росії, і цей план є черговою дією з боку РФ для дестабілізації.

Це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час брифінгу.

"Ми знали від США про те, що така інформація буде оприлюднена. В принципі те, що було оприлюднено, нас не дивує. Ми з вами з 2014 року бачили багато підступних дій Російської Федерації, ми бачили, що вони ні перед чим не зупиняються, коли намагаються щось сфальшувати і звинуватити в чомусь черговому Україну", – заявив Кулеба.

Він додав, що операція з окупації Криму також відбулась під "фальшивим прапором", коли Росія ввела свої війська без розпізнавальних знаків.

Крім того, Кулеба розповів, що поки не спілкувався з українськими розвідниками щодо цієї ситуації. Однак міністр з'ясує деталі найближчим часом. Також він додав, що у цьому питанні дипломати і розвідники США та України продовжують співпрацю.

"У цій ситуацій дуже важливо, що будь-які плани, будь-які наміри Росії виводяться на світло і, відповідно, нам вдається їх зривати. Ми продовжуємо співробітництво зі США по розвідувальній лінії, по дипломатичній лінії для того, щоб викривати злісні наміри Російської Федерації", – наголосив Кулеба.

Раніше США розкрили плани Росії щодо фабрикації приводу для вторгнення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: