fbpx
Сьогодні
13:04 01 Лют 2022

Бойовики стягують на передову снайперів та розрахунки ПТРК, - розвідка

Командування російських окупаційних військ провело ротацію передових підрозділів 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів з посиленням їх снайперськими парами.

Про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

"Командування ЗС РФ продовжує утримувати у готовності до застосування з'єднання і частини оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях. Зокрема, противник провів планову ротацію передових підрозділів 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів з посиленням їх снайперськими парами та розрахунками протитанкових ракетних комплексів для нанесення втрат особовому складу Об'єднаних сил та провокування вогню у відповідь", – йдеться в повідомленні.

Водночас зазначається, що утримання командуванням противника особового складу в постійній напруженій обстановці призводить до погіршення морально-психологічного стану в підрозділах окупаційних військ.

Як наслідок, протягом минулої доби через нестатутні взаємовідносини загинуло двоє та важко поранено одного військовослужбовця окупантів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: