fbpx
Сьогодні
12:19 30 Січ 2022

Вербицька взяла участь у робочій зустрічі з питань реабілітації військових і ветеранів

Радник – уповноважена Президента з питань забезпечення прав захисників України Альона Вербицька взяла участь у робочій зустрічі щодо забезпечення соціальних гарантій військовослужбовців та ветеранів війни

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на пресслужбу ОП.

Зустріч відбулася в Міністерстві охорони здоров'я України.

Головною темою для учасників заходу було створення нових та належне функціонування наявних регіональних центрів медичного забезпечення та психологічної реабілітації українських воїнів.

Альона Вербицька подякувала міністру охорони здоров'я Віктору Ляшку та його заступникам Олександру Комаріді та Ірині Микичак, а також усім, хто готовий до співпраці в надважливому питанні реабілітації військових.

Як азначила радник-уповноважена, "багаторічний досвід роботи з військовослужбовцями та їхніми родинами для розв'язання проблемних питань, спілкування у виправних колоніях із засудженими захисниками України дає мені змогу аргументовано стверджувати, що ігнорування проблем людей, які пройшли через горнило війни, призводить до тяжких, а іноді й трагічних наслідків".

За результатами зустрічі було домовлено, що найближчим часом Міністерство охорони здоров'я підготує аналітичні матеріали щодо стану наявних комунальних ветеранських госпіталів та реабілітаційних центрів.

Також буде опрацьовано інформацію щодо фінансування госпіталів НСЗУ у програмі медичних гарантій та обсягу наданої медичної допомоги ветеранам у 2020-2021 роках.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: