fbpx
Сьогодні
19:10 26 Січ 2022

У Раді через коронавірус всі фракції підтримали пропозицію припинення роботи у залі

Через спалах коронавірусу серед народних депутатів керівники всіх фракцій парламенту підтримали пропозицію внести зміну до календаря роботи Верховної Ради

Про це повідомили речниця фракції "Слуга народу" Юлія Палійчук, telegram-канал нардепа від фракції "Голос" Ярослава Железняка, коментар "Українській правді" заступника голови парламенту Олександра Корнієнка

За словами Палійчук, у фракції "Слуга народу" розпочали консультації щодо змін до календаря проведення пленарних засідань у залі парламенту через спалах COVID-19.

Їх підтримали керівники всіх фракцій.

Корнієнко в коментарі УП підтвердив наміри скасувати проведення засідань у залі до 14 лютого.

За його словами, ухвалення змін до календаря планують голосувати в залі 27 січня.

Крім того, Железняк оприлюднив фото календаря наступної сесії.

За календарем нардепи до 14 лютого працюватимуть у комітетах.

Згідно з регламентом, у лютому повинна була розпочатися чергова сьома сесія пленарних засідань цього скликання. 27 і 28 січня було заплановано провести засідання депутатів у сесійній залі.

Водночас, Палійчук запевнила, що "в разі ухвалення змін до роботи Ради, представники нашої фракції планують зосередитися над роботою в комітетах, на округах, у робочих групах, займатися підготовкою законопроектів, долучатися до інших форматів взаємодії в дистанційному режимі. А в разі потреби – зможуть оперативно зібратися на пленарне засідання".

Нагадаємо, що вранці 26 січня пресслужби парламенту та фракції "Слуга народу" заявили про спалах коронавірусу в парламенті.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: