fbpx
Сьогодні
13:35 11 Гру 2021

Заступник глави МВС влаштував скандал на блокпосту на Донеччині. Монастирський обіцяє його відсторонити та провести розслідування

Фото: ОП

Заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогіашвілі влаштував скандал на блокпості у Донецькій області, оскільки поліцейські зупинили автівку заступника та не впізнали його. Денис Монастирський ініціював дисциплінарне провадження та відсторонить заступника від посади на час розслідування.

Відео опублікували на YouTube-каналі «Остання Крапля».

Правоохоронці спершу намагаються пояснити, чому зупинили автівку з Гогілашвілі та чому перевіряли його документи. За словами одного з правоохоронців, він детально перевіряв документи, бо були випадки з підробленими посвідченнями.

Натомість заступник міністра обурюється, що його не впізнали та питає, чи висять у відділках фотографії заступників міністра внутрішніх справ. На що поліцейський відповідає, що фото Гогілашвілі не бачив.

«З таким обличчям (Гогілашвілі використовує нецензурну лексику — ред.), як у мене, заступник міністра один. Я вже три роки заступник міністра, сумно, що ти не знаєш», — заявив чиновник.

Поліцейський відповів, що тепер знатиме заступника. На що Гогілашвілі відповів: «Тепер і я тебе знаю, дружок, і для тебе це приємним не буде».

«Я вважаю неправильним, що ти не знаєш обличчя заступника міністра внутрішніх справ… Повне недотримання субординації. Я не повинен витрачати час, щоб доводити, що я заступник міністра», — сказав Гогілашвілі.

Також чиновник обурюється, що інший поліцейських попросив не стояти за його спиною людей, які були разом із Гогілашвілі. Заступник міністра скаржився, що поліцейський не довіряє іншим співробітникам МВС.

Через декілька годин після публікації відео на інцидент відреагував міністр Денис Монастирський. Він зазначив, що ініціював перед прем'єр-міністром проведення дисциплінарного провадження, під час якого мають встановити обставини події та зробити висновки.

На період розслідування Гогілашвілі відсторонять від посади.

«Я особисто вивчу всі деталі того, що сталося і прийму відповідні управлінські рішення», — написав Монастирський.

Олександр Гогілашвілі працює у Міністерстві внутрішніх справ із 2019 року. Він був заступником Арсена Авакова, а тепер Дениса Монастирського.

Олександр Гогіашвілі

ЗМІ пишуть, що дружина Марія Левченко працює помічницею президента Володимира Зеленського. Однак, імовірно, це різні жінки. На сайті Офісу президента є інформація про співробітницю Левченко Юлію Борисівну. Відповідно до декларації Гогілашвілі, у його дружини по батькові Валентинівна.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: