fbpx
Сьогодні
16:55 07 Гру 2021

У Рівному оголосили конкурс на краще новорічне оформлення осель та офісів

English version here

За святково прикрашені оселі та офіси до Нового року та Різдва жителі Рівного можуть отримати грошові премії.

Про це повідомили у пресслужбі міської ради, передає "Укрінформ".

«Проводимо міський конкурс «Настрій міста: Різдво» на краще оформлення святкових вітрин, вікон, балконів, фасадів, дворів. Для його участі потрібно буде до 19 грудня створити святкову локацію та надіслати фото організаторам конкурсу. Серед умов – цікава тематика оформлення, із певним змістом, формою, святковою ідеєю, оригінальною історією. Журі також враховуватиме нестандартні рішення, екологічність матеріалів, можливість повторного використання прикрас», – повідомили у пресслужбі.

Передбачається, що вже 25 грудня на Майдані Незалежності біля центральної ялинки місто дізнається імена переможців.

Вони отримають спеціальну відзнаку міського голови, цінні подарунки від 10 до 15 тис. грн, а також промоцію у межах конкурсу.

Як повідомлялось, у Рівному вже кілька років поспіль напередодні Нового року організовують міський конкурс з кращого оформлення будівель обласного центру, який досить популярний серед рівнян. У конкурсі традиційно беруть участь мешканці приватних будинків Рівного та смт. Квасилів, а також заклади, установи, розташовані на території громади та ОСББ.

Буквально за тиждень-два до новорічних свят місто перетворюється на яскраву різнокольорову палітру, додаючи його жителям та гостям святкового настрою.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: