fbpx
Сьогодні
08:58 03 Гру 2021

Зеленський поговорив із прем'єр-міністром Канади про посилення санкцій проти Росії

English version here

Фото ОПУ

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, під час якої, зокрема, йшлося про необхідність напрацювання механізмів посилення економічного, політичного та санкційного тиску на Росію у разі ескалації агресії проти України.

Про це повідомляє ОП.

"Це особливо важливо й помітно (підтримка Канади – ред.) протягом останніх восьми років, коли Канада рішуче виступає проти агресії з боку РФ", – зазначив Зеленський.

Зеленський поінформував Трюдо про ситуацію на кордонах України та відзначив важливість того, що саме в цей час із візитом у Києві перебуває начальник Штабу оборони Збройних сил Канади.

"Лідери були одностайні в оцінках безпекових загроз в Україні та навколо неї, зокрема пов'язаних із ризиком дестабілізації суспільно-політичної ситуації. Було наголошено на важливості скоординованої реакції на підтримку України з боку міжнародної демократичної спільноти. У цьому зв'язку сторони погодилися з необхідністю напрацювання механізмів посилення економічного, політичного та санкційного тиску на Росію у разі ескалації агресії проти нашої держави", – йдеться у повідомленні.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: