fbpx
Сьогодні
22:35 26 Лис 2021

На Донеччині засідання депутатів закінчилося бійкою: відео

Сесія Селидівської міської ради сьогодні, 26 листопада, перетворилася на безчинства з бійкою представників партії «ОПЗЖ». Нардеп Мороз В.В. зі своїми помічниками Романом Кушнаренком і Кураковським Денисом намагалися зірвати сесію і затіяли бійку.

Про це повідомляє Східний Варіант з посиланням на пресслужбу народного депутата Дмитра Лубінця.

Результат – щелепно-лицьовий перелом у депутата партії «За Майбутнє» Артура Сукова і перелом руки у депутата партії «Слуга Народу» Мухаметвелієвої Тетяни.

На Донеччині засідання депутатів закінчилося бійкою

Фото: v-variant.com.ua

Цей конфлікт не залишився без уваги голови Комітету з питань прав людини ВРУ, голови обласної партії «За Майбутнє» Дмитра Лубінця.

"Така деструктивна поведінка помічників народного депутата України Мороза викликає тільки негативну реакцію! Коли в демократичному суспільстві люди вдаються до силових методів, хамства, неповаги, завдають важких тілесних побоїв, це говорить лише про неспроможність і некомпетентність таких людей. Вважаю таку поведінку неприпустимою! А подібні методи залякування не повинні мати місце в цивілізованому суспільстві! Цю ситуацію я беру під особистий контроль! Закликаю правоохоронні органи та міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського дати правову оцінку таким діям з боку помічників народного депутата. А також чекаємо реакції від керівництва політичної партії ОПЗЖ", – зазначив Лубінець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: