fbpx
Сьогодні
10:48 18 Лис 2021

На актора Алека Болдвіна подав до суду ще один член знімальної групи фільму "Іржа"

Фото Болдвіна після трагедії

Ще один член знімальної групи фільму "Іржа" подав до суду на актора Алека Болдвіна через смертельну стрілянину під час зйомок, що сталася 21 жовтня.

Про це повідомляють Reuters та BBC.

Позов подала супервайзерка сценарію Меймі Мітчелл, яка викликала поліцію після стрілянини на зйомках фільму. За її словами, у сцені, яку репетирував Болдвін та під час якої випадково вистрілив в операторку Галину Гатчинс, стрілянини взагалі не мало бути.

Відповідно до сценарію, мало бути три різні кадри: очі Болдвіна, пляма крові на його плечі та частина його тулуба, коли він потягнувся до кобури й витягнув пістолет.

"Болдвін навмисно, без поважної причини чи виправдання підняв заряджену зброю і вистрілив із неї, попри те, що майбутня сцена не передбачала стрілянини з вогнепальної зброї", — йдеться у позові.

Меймі Мітчелл стверджує, що вона стояла за 1,2 метра від Болдвіна, коли він вистрілив.

"Я знову й знову переживаю стрілянину і чую звук вистрілу з пістолета", — розповіла супервайзерка журналістам 17 листопада.

Вона звинувачує Болдвіна та інших продюсерів в заподіянні умисного емоційного страждання та шкоди, а також вимагає компенсації за моральні страждання.

Адвокатка супервайзерки Глорія Оллред заявила, що Болдвін та продюсери не дотримувалися протоколів безпеки, припустилися «низки порушень».

Це вже другий позов від члена знімальної команди. Раніше до суду подав керівник команди освітлювачів Сергій Свєтной, який стверджує, що погодився на роботу над фільмом, бо про це попросила Галина Гатчинс.

Він вимагає компенсацію, оскільки недбалість на зйомках викликала у нього "серйозне емоційне страждання", а також покарання для винних.

Довідка

Галина Гатчинс померла 21 жовтня на знімальному майданчику фільму «Іржа» в Нью-Мексико. У неї влучила куля з реквізитного пістолета, з якого вистрілив актор Алек Болдвін. Зазнав поранень і режисер стрічки Джоель Соуз.

Болдвін пізніше прокоментував ситуацію у Twitter, заявивши, що повністю співпрацює зі слідством. Він також сказав, що перебуває на зв'язку з чоловіком загиблої операторки й готовий надати її сім'ї всю необхідну допомогу.

Представник поліції округу Санта-Фе, яка здійснює розслідування смерті Гатчинс, повідомив порталу Deadline, що правоохоронці вже допитали Болдвіна й відпустили. Арештів і звинувачень у межах розслідування не здійснювали.

За словами Соуза, смертельний інцидент стався, коли Болдвін репетирував: він вистрілив у камеру та влучив в операторку.

Згодом ЗМІ повідомили, що на знімальному майданчику вже були нещасні випадки, а за декілька годин до трагедії звільнилися сім операторів через погані умови роботи.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: