fbpx
Сьогодні
15:29 15 Лис 2021

"Не збираємося накладати на себе руки": ЗМІ опублікували звернення вдови ексмера Кривого Рогу

Низка криворізьких ЗМІ поширила відеозвернення вдови колишнього міського голови Костянтина Павлова, якого знайшли застреленим у власному будинку. Жінка попередила, що ні вона, ні її син не планують покінчити життя самогубством та не мають передумов для нещасних випадків.

Звернення Олени Павлової поширили "Перший міський", "Рудана" та "Кривбасс On-line".

"У нашій родині за останні три місяці ㅡ три смерті. Усі ㅡ молоді чоловіки від 44 до 50 років. Після третьої смерті за три місяці я хочу заявити, що ні в мене, ні в нашого з Костею сина Юри немає смертельних хвороб, ми не вживаємо алкоголь і не збираємося накладати на себе руки", ㅡ заявила жінка.

Вона додала, що має вдома новий газовий котел та електропроводку, справні гальма в машині, а їздять вони з сином дуже акуратно.

"Мій син Юрій жодного разу в житті не вживав наркотиків, ніколи не був ні на яких обліках у наркодиспансері. Ще раз повторю: покінчити життя самогубством ані я, ані мій син Юрій, ані наші друзі, ані родичі не збираємось", ㅡ сказала жінка.

Довідка

Колишнього мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли 15 серпня застреленим у власному будинку в селищі Вільне на Дніпропетровщині. Поряд із тілом лежала рушниця.

За даними ЗМІ, тіло знайшов знайомий загиблого.Слідство у справі загибелі Павлова наразі розглядає дві основні версії смерті чоловіка: самогубство або доведення до самогубства.

А 19 жовтня помер молодший брат загиблого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова — Андрій Павлов. Згідно з офіційним висновком судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала внаслідок токсичної дії спиртів.

Як нам розповідали у поліції, тіло померлого знайшов знайомий: Павлов зателефонував йому напередодні, поскаржився, що з вечора почувається погано, і попросив привезти води. Проте коли знайомий Павлова прибув до нього додому — застав його мертвим.

10 листопада у власному будинку знайшли повішеним Бориса Павлова — двоюрідного брата загиблих Костянтина та Андрія Павлових. У поліцію звернулася цивільна дружина Бориса Павлова, яка побачила тіло. Обставини смерті зараз встановлюють, тіло вже направили на судово-медичну експертизу.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: