fbpx
Сьогодні
Відео 16:06 10 Лис 2021

"Ми одне ціле": музиканти українського гурту СКАЙ зняли відео на Донеччині

Група СКАЙ випустила новий кліп, знятий у Краматорську. На відео можна побачити легко впізнавані місця і людей з Краматорська.

Про це повідомляє Східний варіант з посиланням на Фестиваль «З країни в Україну».

Українська група СКАЙ зняла кліп у Краматорську. Прем'єра кліпу відбулася сьогодні. Пісня називається «Ми одне ціле».

Зйомки кліпу проходили в травні цього року в рамках проекту «Натхнення Сходу». Ідея полягала в тому, щоб залучити відомих українських виконавців до зйомок кліпів у містах на Сході та Півдні України, і тим самим привернути увагу до цих міст.

Сам проект реалізовувався під час фестивалю «З країни в Україну», що проходив влітку в 11 містах: Краматорську, Слов'янську, Бахмуті, Дружківці, Добропіллі, Мирнограді, Станиці Луганській, Старобільську, Щасті, Херсоні та Маріуполі.

У виборі локацій і людей для зйомок у Краматорську допомагали місцеві волонтери. Серед них і режисер театральної лабораторії СТУЛ Ксенія Ковальова.

"Насправді, дуже багато волонтерів пропонували цікаві локації в Краматорську. Для кліпу ж організатори вибрали вулицію Тріумфальну, площу Миру, Сад Бернацького та ін. Моє завдання було просто знайти людей і показати, які насправді красиві дівчата з Краматорська.

"Влітку відбулася прем'єра відео на великій сцені фестивалю. Але його побачили тільки ті, хто був присутній. Хотілося, звичайно, щоб його побачило якомога більше людей. Тому ми всі чекали прем'єру саме на онлайн майданчиках фестивалю. І ось нарешті дочекалися!" – розповіла Ксенія Ковальова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: