fbpx
Сьогодні
PR 14:14 02 Лис 2021

Основні види покриття для нігтів

Руки жінки – її візитна картка, здатна розповісти і про ставлення дівчини до самої себе, і про її переваги, характер, настрій. Красиві, доглянуті руки і нігті свідчать про увагу, турботу, бажанні бути завжди ідеальною. Підтримувати нігті в доглянутому стані нескладно, тим більше, сьогодні є чимало варіантів покриттів, які зберігаються тижнями. Варто дізнатися про них побільше і обов'язково підібрати одне з них для себе.

Яким може бути манікюр

Перш ніж наносити покриття на нігті необхідно зробити манікюр – він підготує нігтьові пластини до подальшої обробки та перетворення. Манікюр може бути обрізний, необрізний, апаратний. Найпростіший і найпоширеніший варіант – обрізний манікюр. Він має на увазі надання нігтьовим пластин красивою акуратною форми (за допомогою ножиць або щипців та пилки), а також – обережне обрізання кутикули.

Необрізний манікюр також допомагає надати нігтям гарний доглянутий вигляд. Головна його відмінність – кутикула не обрезается, а відсувається. При такому способі манікюру ризик отримання інфекції мінімальний, адже шкірний покрив ріжучими інструментами не зачіпається.

Сучасний варіант манікюру, що дозволяє скоротити часові витрати на обробку нігтьових пластин – апаратний. Для його виконання використовують спеціальні електроінструменти – фрезери. Для фінішної обробки нігтів використовується пилочка для нігтів.

Після того, як манікюр зроблений, можна приступати до нанесення покриття. І в цьому випадку у дівчат також є вибір.

Які бувають покриття для нігтів

Всі покриття для манікюру можна поділити на дві великі групи – декоративні і лікувальні. Перші покликані прикрасити нігті, другі – створені спеціально для відновлення нігтьових пластин. Лікувальні формули зміцнюють нігті, насичують їх вітамінами, мінералами, мінімізують ризик утворення тріщин і відколів.

При виборі декоративного покриття розгляньте різні варіанти. Один із принципів класифікації – по тривалості шкарпетки кошти. Лаки можна носити від декількох днів до декількох тижнів.

Переваги сучасних декоративних покриттів

Декоративні покриття всіх типів представлені в досить широкому розмаїтті відтінків. Завдяки розширеній палітрі кольорів кожна дівчина отримує можливість створювати унікальні дизайни, дивуючи оточуючих і гармонійно доповнюючи святкові та повсякденні образи.

Декоративні лаки останнього покоління залучають рядом переваг:

  • вони не викликають алергічних реакцій, адже не містять алергенів;
  • привертають тривалим терміном шкарпетки;
  • не створюють складнощів в нанесенні.

Серед найбільш популярних варіантів декоративного покриття для нігтів можна виділити: лаки 12 D, що змінюють відтінок при зміні освітлення. Не менш цікаві лаки з перламутровим блиском або матовою текстурою, акварельні лаки, термолаком, кракелюр, вітражні лаки.

Вибираючи покриття з цікавим і дуже красивим ефектом хочеться, щоб воно протрималося на нігтях якомога довше. З цією метою рекомендуємо купити гель-лак – покриття, яке збереже цілісність 3-4 тижні. Лак тримається ідеально – на ньому не з'являються дефекти, колір не тьмяніє. При нанесенні покриття немає різкого неприємного запаху, лак наноситься класичним способом – з використанням бази, кольорового шару і топа.

Звичайні лаки не можуть похвалитися такою ж стійкістю. При акуратному зверненні покриття тримається на нігтях всього кілька днів, максимум – тиждень. Але вони є відмінним рішенням для тих дівчат, які не хочуть витрачати багато часу на нанесення гель-лаку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: