fbpx
Сьогодні
16:03 01 Лис 2021

Арахамія назвав опонентів на довиборах до Ради "політичними банкрутами"

Фото: sluga-narodu.com

У "Слузі народу" певні, що на проміжних виборах до Верховної Ради перемагають їх кандидати. На голови фракції Давида Арахамії це означає політичне банкрутство опонентів.

Його заяву цитує пресслужба політсили.

"Вкотре попри хотілки політичних опонентів, вони можуть зізнатися, що вони – політичні банкрути. Це на всіх проміжних виборах було доведено. Цього разу – втретє. Можемо довести і вчетверте", – заявив Арахамія.

За його словами, попередні дані свідчать про впевнену перемогу кандидатів від партії "Слуга Народу" на 184 та 197 округах.

"Сергій Козир на 184 окрузі попередньо набрав близько 67% голосів, а Віталій Войцехівський на 197 окрузі – близько 50%. Тож чекаємо нових колег через тиждень з присягою у парламенті", – сказав очільник фракції.

Як повідомлялось, 31 жовтня в Україні пройшли проміжні вибори до Верховної Ради у двох виборчих округах – №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область).

ЦВК зареєструвала загалом 45 кандидатів у народні депутати в ОВО №184 та №197, однак згодом скасувала реєстрацію п'яти осіб. Таким чином, на проміжних виборах народних депутатів балотувалося 40 кандидатів: в ОВО № 184 – 15, в ОВО № 197 – 25.

31 жовтня також відбулася низка місцевих виборів, у тому числі мера Харкова.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: