fbpx
Сьогодні
17:55 13 Жов 2021

Без вакцинації в Раду не пустять: Радуцький розповів подробиці

Наступного пленарного тижня у Верховній Раді депутати можуть проголосувати за постанову, яка забороняє перебувати парламенті без щеплення технічним працівникам, працівникам апарату Ради журналістам, депутатам, помічникам депутатів та представникам управління держохорони.

Про це сказав на телеканалі "Україна 24" голова комітету Верхновної Ради з питань здоров'я нації Михайло Радуцький.

За його словами, відвідувати усі приміщення Верховної Ради можна буде лише за наявності сертифікату про вакцинацію від СOVID-19 хоча би однією дозою, ПЛР-тесту, який потрібно зробити на раніше 72 годин до відвідування ВР або ж антиген-тесту, зробленого за 48 годин до відвідування ВР.

"Комітет одностайно підтримав проект цієї постанови, тож думаю, що за це проголосують у Верховній Раді", – зазначив Радуцький.

Чиновник також розповів, що дія цієї постанови поширюється на органи місцевої влади, державні органи, виконавчу владу.

"Депутати або інші люди, які працюють у ВР чи просто відвідують парламент, не мають відрізнятися від інших громадян України", – додав політик.

Михайло Радуцький також уточнив, що робити ПЛР-тести народні обранці будуть за свій рахунок. Примітно, що станом на сьогодні щеплення від COVID-19 отримали близько 60% депутатів Верховної Ради України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: