fbpx
Сьогодні
09:39 05 Жов 2021

Антикорупційна стратегія та хмарні послуги: порядок денний Ради

Фото: Рубрика

Верховна Рада на пленарному засіданні у вівторок, 5 жовтня, розгляне в другому читанні законопроєкт "Про засади державної антикорупційної політики на 2020-2024 роки".

Про це свідчить порядок денний засідання парламенту, оприлюднений на сайті Верховної Ради, передає Рубрика.

Також депутати мають намір розглянути у другому читанні проєкт закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо використання майна ліквідованих комунальних закладів середньої освіти у сільській місцевості" (№5230).

У першому читанні планується розгляд законопроєкту "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення системи управління сферою охорони здоров'я та забезпечення медичного обслуговування населення" (№5873).

Крім того, у другому читанні буде розглянуто законопроєкт "Про Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві" (№3205-2).

Законопроєкт "Про хмарні послуги" (№2655) депутати планують розглянути в першому читанні.

Також парламентарії мають намір розглянути у першому читанні урядовий законопроєкт "Про внесення змін до Кодексу цивільного захисту України щодо врегулювання питання виплати одноразової грошової допомоги в разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без установлення інвалідності осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту" (№4286).

У першому читанні планується розгляд проєкту закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення порядку дострокового припинення повноважень сільського, селищного, міського голови" (№5241).

Порядок денний також містить президентський проєкт закону "Про внесення зміни до статті 73 Кодексу законів про працю України щодо встановлення святкового дня – День Української Державності" (№5864).

До розгляду також передбачено законопроєкт "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання питання надання пацієнтам лікарських засобів зі співчуття" (№5736).

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: