fbpx
Сьогодні
13:15 04 Жов 2021

"Інакше не буде": Разумков заявив, що процедура його відкликання відбудеться за Регламентом

Спікер Парламенту Дмитро Разумков у своєму виступі торкнувся питання відкликання його з посади Голови Верховної Ради України.

Про це стало відомо під час засідання Погоджувальної ради депутатських фракцій (депутатських груп), передає Рубрика.

Разумков сказав, що бачить у ЗМІ інформацію про те, що голосування може відбутися у вівторок-середу.

"Ми живемо з вами за Регламентом. І процедури, у тому числі і відкликання з посади Голови Верховної Ради України відбувається за Регламентом згідно 76-77 статей. Інакше не буде. Поки я Голова Верховної Ради тут буде працювати закон. Поки що Конституція і Регламент будуть працювати і в стінах Верховної Ради, і за її межами", – зазначив він.

Голова Верховної Ради далі зазначив, що він бачив якісь заяви "про якусь холодну регламентну війну".

"У нас дійсно триває війна. Вже не перший місяць, не перший рік. Це війна за верховенство закону, демократію, свободу слова, європейські принципи, європейські цінності. За які всіх нас з вами сюди обирали люди. І це війна за територіальну цілісність нашу і проти окупації і узурпації. Це – війна, яка відбувається на сході. І завдяки відданості української армії сьогодні ми тут можемо робити реформи і їх впроваджувати. Але для багатьох говорити і декларувати це – одне, а робити – це інше. Час поставить все на свої місця", – зазначив Разумков.

Як повідомляла Рубрика, за даними ЗМІ, Верховна Рада може розглянути відставку Разумкова на черговому засіданні 7 жовтня.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: