fbpx
Сьогодні
Новини компаній 15:35 24 Вер 2021

Інвестиційна компанія BGV Group Management увійшла до Американсько-Української Ділової Ради (USUBC)

English version here

Українська інвестиційна компанія BGV GROUP MANAGEMENT приєдналась до Американо-української Ділової Ради (USUBC)

Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Ми раді приєднатися до спільноти провідних компаній України та США і відкриті для перспективної співпраці», – сказав Сергій Войцехівський, член правління BGV Group Management.

BGV Group Management націлена на довгострокове зростання. Компанія прагне підвищити свою компетентність, зміцнити довіру з боку партнерів та впевнитись, що інвестиції, вкладені в сектори відновлювальної енергії, нафти та газу, гірничодобувної промисловості та технологій майбутнього, допомагають зберігати навколишнє середовище та вносити вклад в загальну світову стабільність.

«Більше 200 членів Американо-української ділової ради вітають BGV Group Management в якості нового члена. Ми з нетерпінням чекаємо можливості працювати з цією фірмою з розвитку бізнесу в Україні», – сказав президент USUBC Морган Вільямс.

BGV Group

BGV Group Management – компанія з управління інвестиціями, заснована у 2015 році Геннадієм Буткевичем для створення інноваційних, передових, високоефективних та унікальних підприємств в Україні з метою сприяння економічному розвитку та швидкому зростанню країни. BGV Group Management контролює декілька компаній, які мають ліцензії на розвідку та/або видобуток корисних копалин і металів, що входять до списку стратегічних матеріалів Геологічної служби США.

Родовища BGV Group Management містять рідкоземельні мінерали, життєво важливі для сучасних технологій. Компанія інвестує в ділянки, де великі поклади та містяться промислові об'єми руд. На цих родовищах використовуються стандартні технології видобутку та переробки, які дозволяють досягнути конкурентоспроможної вартості.

Основну увагу BGV Group Management приділяє поступовому розвитку потенціалу України та сприянню переходу України від економіки ресурсів до економіки розробки кінцевих продуктів (наприклад, електромобілів, літієвих батарей и т.п.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: