fbpx
Сьогодні
09:36 16 Вер 2021

Bolt запускає категорії Pets і Delivery ще в 10 містах України

Компанія Bolt розширює перелік своїх послуг і запускає категорію Pets для перевезення тварин і кур'єрську доставку Delivery у Житомирі, Луцьку, Кременчуці, Рівному, Чернігові, Сумах, Черкасах, Хмельницькому, Чернівцях і в Ужгороді.

Тепер користувачі додатка Bolt ще в 10 містах України зможуть замовити поїздку в категорії Pets, щоби відвезти кішку до ветеринара або передати цуценя другові. Цей сервіс забезпечує комфортне і безпечне перевезення домашніх улюбленців невеликого розміру: котів, собак, птахів і гризунів. Щоб скористатися категорією Pets, необхідно взяти з собою клітку або переноску для тварини, підстилку, намордник (у разі необхідності), а також вологі серветки.

Bolt

Користувачі також зможуть скористатися категорією Delivery. Це кур'єрська доставка невеликих відправлень або вантажу, який поміщається в багажному відділенні автомобіля. Згідно з чинним законодавством України перевезенню не підлягають грошові кошти, цінні папери тощо.

Для замовлення послуги необхідно вибрати категорію Delivery в додатку Bolt і разом із відправленням передати водієві контакти одержувача. Компанія Bolt дбає про своїх користувачів і прагне забезпечити високу якість послуг, тому кожне відправлення в категорії Delivery застраховане.

Bolt

Нагадаємо, що категорія Delivery з'явилася в Києві у жовтні, а Pets ― у грудні 2019 року. У 2020 році вони стали доступними у Вінниці, Дніпрі, Запоріжжі, Львові, Полтаві, Харкові, а також в Івано-Франківську й Одесі.

Рубрика:
Авто

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: