fbpx
Сьогодні
11:20 14 Вер 2021

У суботу в Києві відбудеться Міжнародний архітектурний фестиваль CANactions 2021: програма

Освітня платформа. CANactions запрошує на довгоочікуваний Міжнародний архітектурний фестиваль CANactions 2021, який відбудеться в Києві 18 вересня 2021 року у гібридному форматі.

Офлайн програма пройде на руфтопі робочого простору Kooperativ, Київ, Січових Стрільців 23А. 

Водночас всі події будуть транслюватись наживо в мережі Інтернет, завдяки чому буде забезпечено доступність фестивалю для всіх, хто так чи інакше не зміг долучитись до нього через перешкоди й обмеження різного характеру.

Організаторами передбачено різноманітну програму:

1. Фестиваль відкриє неформальна зустріч з експерт/ками з різних тем житла за кавою у форматі World Cafe.  Усі охочі зможуть зануритися у дві обрані теми житлової політики та будівництва разом з Павлом Федорівим / Cedos, Олександром Кучерявим / Active House,  Анною Денисенко, Людмилою Кірюхіною / ЛУН Місто, Дар'єю Патлай / c/o Zukunft, Григорієм Зотовим / Architectural Prescription.

2. Лекції провідних міжнародних експертів у сфері архітектури та міського розвитку. 

  • Спікери Фестивалю CANactions 2021: 
  • Kåre Stokholm Poulsgaard / 3XN Architects GXN Innovation (DK)
  • René Boer | Failed Architecture (NL)
  • Florian Hertweck | University of Luxembourg (DE)
  • Grisha Zotov / Architectural Prescription, CANactions School (NL) 

3. CANactions School представить результати освітніх програм 'Creating Homes for Tomorrow' та 'SPACES' 2019-2020 років.

4. «Житло майбутнього чи майбутні проблеми? Хаотична забудова Києва» — дискусія за участі Віктора Зотова / CANactions, ZOTOV&CO, Павла Федоріва / Cedos, Дениса Суділковського /ЛУН, Олексія Пахомова / buro architects. Модерує панель Тарас Кайдан / Хмарочос

В рамках дискусії будемо відверто говорити про те, куди прямує забудова Київської області й які правила гри нам потрібні тут і зараз.

5. Ще одна дискусія — «Alternative Models for Living» — об'єднає у спільному діалозі європейських науковців, дослідників, працівників міських адміністрацій, митців та активістів, які разом будуть дискутувати про інноваційні міські стратегії житлової політики у східноєвропейських містах.

Спікери/ки: Emil Ivanescu / University of Architecture and Urbanism, Kacper Kępiński / NIAiU, Marija Marić / University of Luxembourg, Monika Konrad / Municipal Office of Town Planning and Development Strategy in the City of Warsaw, Radek Toman / Brno University of Technology, Zuzanna Mielczarek / NIAiU. Модерує: Romea Muryń / CANactions School.

6. На фестивалі видавництво CANactions представить українське видання світового бестселеру «Будувати і жити. Етика міст» Річарда Сеннетта, видане за сприяння Відділу преси, освіти і культури Посольства США в Україні та компанії SAGA Development.

7. Виставка «Polyperiphery. Spaces of negotiation», організована Narodowy Instytut Architektury i Urbanistyki з Варшави.

Наслідуючи проблематику управління, поліцентричності, власності та колаборації, виставка презентує документацію польових візитів, інтерв'ю з локальними експертами, просторові дані та аналіз планувальних документів, що дає змогу побачити спільні та відмінні траєкторії вирішення викликів, пов'язаних з публічними просторами та житловою політикою у Східній Європі.

8. Впродовж фестивалю ЛУН Місто проводитимуть опитування про благоустрій будинків Києва. Усі охочі зможуть перейти за посиланням QR коду для заповнення, взяти участь і спостерігати за результатами дослідження у реальному часі

9. Традиційне нагородження фіналістів і фіналісток Конкурсу молодих архітекторів 2021, організованого CANactions та Інститутом архітектури Дессау, Німеччина.

10. Фестиваль звершиться у форматі Drinks and music разом з Dj Kohan.  

Приєднуйтесь до Міжнародного архітектурного фестивалю CANactions 2021 офлайн та онлайн. 

Слідкуйте за новинами на festival.canactions.com
Квитки у продажу: https://festival.canactions.com/tickets_ukr

Для акредитації медіа: https://bit.ly/3hhFTf2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: