fbpx
Сьогодні
14:55 31 Сер 2021

Зеленський проведе зустріч з очільником міністерства оборони США

Президент України Володимир Зеленський у межах візиту в США проведе зустріч з очільником міністерства оборони США Ллойдом Остіном.

Анонс розмістила пресслужба Пентагону.

Повідомляється, що крім Зеленського Остін також прийме у себе міністра оборони України Андрія Тарана. Зустріч відбудеться в Пентагоні в 14:00 за місцевим часом (21:00 за Києвом).

Як повідомляла Рубрика, президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська прибули до Вашингтона у ніч на 31 серпня за київським часом.

У Вашингтоні Глава держави перебуватиме два дні – 31 серпня і 1 вересня, потім відвідає Каліфорнію. Серед уже запланованого в Вашингтоні – зустріч президентів України та США в Білому домі 1 вересня. Основні складові цієї зустрічі вже розплановані і узгоджені обома сторонами, повідомила посол України в США, також заплановані зустрічі з керівниками ключових для українсько-американських відносин міністерств, а також дві важливі публічні презентації від Президента і Першої леді для представників медіа, громадськості та інформаційно-аналітичних центрів.

Окрім того, заплановано відкриття Українського дому, а також відвідування знакових для відносин України і США місць Вашингтона.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: