fbpx
Сьогодні
12:51 31 Сер 2021

З вересня Україна забороняє в'їзд автомобілів з номерами самопроголошеного Придністров'я

З 1 вересня придністровські авто зможуть в'їхати до України тільки за наявністю реєстраційних номерних знаків узгодженого зразка.

Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України, передає Рубрика.

"Відповідно до доручення Кабінету Міністрів України та ноти Міністерства закордонних справ України з 1 вересня до участі у міжнародному русі допускатимуться виключно ті транспортні засоби із Придністровського регіону Республіки Молдова, які матимуть реєстраційні номерні знаки узгодженого зразка та т.зв. нейтральні номери, разом з іншими транспортними засобами, зареєстрованими згідно із законодавством Республіки Молдова", — сказано у повідомленні.

Як повідомляється, транспортним засобам з Придністровського регіону Республіки Молдова з іншими реєстраційними номерами буде заборонено рух через державний кордон для в'їзду в Україну та/або транзитного переміщення територією України механічних транспортних засобів.

Також відомо, що Державною прикордонною службою України було уточнено всі питання взаємодії щодо порядку відмови у пропуску зазначених транспортних засобів.

Про дані зміни по лінії прикордонно-представницького апарату інформація була доведена молдовській стороні.

Порядок здійснення обліку, реєстрації та декларування транспортних засобів, що переміщуються через державний кордон, регулюється митним законодавством України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: