fbpx
Сьогодні
14:00 28 Сер 2021

Член Комісії з азартних ігор, якого викрило НАБУ, є працівником СБУ, - Новіков

Член Комісії з регулювання азартних ігор та лотереї Євген Гетьман вимагав по $45 тисяч за визнання двох приміщень такими, де можна організовувати та проводити азартні ігри.

Як повідомляє журналіст Деніс Новіков, йшлося про готелі SLAVA в Запоріжжі і Riverside в Чернігові.

Сам Гетьман переконував детектива під прикриттям, що він контролює апарат КРАІЛ, а також вже налагодив взаємодію і досяг домовленостей з іншими членами Комісії. Як сказав Гетьман, він вибудував взаємодію на комерційній основі та надав кожному з членів КРАІЛ неправомірну вигоду у розмірі 1000 доларів зі своїх особистих коштів. $90 тисяч передали на парковці супермаркету Новус, що біля Південного залізничного вокзалу.

Також детективи встановили, що Гетьман є працівником СБУ.

"У нього під час обшуку знайшли службове посвідчення. Крім цього, член КРАІЛ нібито їздить на службовій Skoda, яка належить спецслужбі; частенько відвідує територію СБУ та користується номерами прикриття. Зокрема, такі номери були встановлені на BMW X5, якою, за даними НАБУ, Гетьман систематично користується. Ці ж номери він встановлював і на інші автівки", – розповів Новіков.

Адвокати члена КРАІЛ вважали всі докази недопустимими, бо нібито їх збирали до відкриття справи стосовно Гетьмана, та і самої справи щодо Гетьмана взагалі від початку у заяві про злочин не було.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: