fbpx
Сьогодні
12:40 16 Сер 2021

Заборгованість по зарплаті шахтарям мають погасити сьогодні: Міненерго направило кошти

English version here

Міненергетики направило через Мінфін для виплати заробітної плати шахтарям державних шахт 653 млн грн.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства енергетики, передає Рубрика.

"Згідно із запитом, спрямованому Міністерством енергетики, кошти в розмірі 653 029,0 тис. грн повинні бути перераховані на підприємства галузі вже в понеділок, 16 серпня", – сказано в повідомленні.

"Ми добре знаємо про проблеми шахтарів, щодня на зв'язку і з профспілками, і з представниками місцевої влади, і з керівництвом шахт. Всі відповідальні ще кілька тижнів тому отримали інформацію, коли надійдуть гроші і що для цього робиться", – зазначив Галущенко.

Нагадаємо, що шахтарі заявили, що їм з березня не платять заробітну плату і опублікували заяву в якій загрожували пікетувати Офісу президента і перекривати траси міжнародного значення.

"У разі, якщо до 18:00 15 серпня не будуть виплачені гроші шахтарям ДП "Львіввугілля" – трудові колективи ДП готові до більш радикальних дій. Зокрема, до перекриття трас і акцій протесту в столиці, у Офісу президента", – йшлося в повідомленні.

Як повідомляла Рубрика, 2 липня Шмигаль заявив, що держава стабільно виконує свої зобов'язання щодо надання субвенції на виплату заробітних плат шахтарів.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: