fbpx
Сьогодні
15:08 14 Сер 2021

Нацкорпус прийшов до Офісу Президента: відбулися сутички з поліцією

Представники "Національного корпусу" прийшли мітингувати під Офіс президента, який посилено охороняє поліція. Між мітингувальниками й правоохоронцями відбулися сутички.

Про це повідомляє пресслужба Нацкорпусу.

Нацкорпус планує провести в суботу акцію протесту біля Офісу президента України, вимагаючи відмовитися від імплементації т.зв. "формули Штайнмайера" в українське законодавство і відновлення подачі води в Крим.

Мітинг Нацкорпусу під ОП

Директор Департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко розповів, що учасники акцій протесту на Банковій не захотіли пройти перевірку на вміст небезпечних предметів перед допуском до ОПУ  і "спровокували сутички із силами правопорядку".

"МВС України наголошує: кожен, хто пройде перевірку на відсутність небезпечних предметів буде вільно пропущений на площу перед ОПУ", – наголосив Шевченко.

Згодом опублікували відео, де на місці подій запалили димові шашки.

У Нацкорпусі заявили, що саме правоохоронці розпилюють сльозогінний газ та запалюють дими.

Зазначається, що у сутичці постраждав один з учасників акції протесту. Інформація щодо кількості травмованих в результаті дій поліції уточнюється.

Мітинг Нацкорпусу під ОП

Після того як пройти на територію Офісу Президента у мітингувальників не вийшло, вони спрямували свій рух від вулиці Банкової у напрямку вулиці Грушевського, до будинку Президента Зеленського.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: