fbpx
Сьогодні
22:13 07 Сер 2021

"Нацкорпус" звернувся до Зеленського: причина

"Усвідомлюючи, що за всім цим стоїть влада, в першу чергу в особі президента Зеленського, наші сили будуть спрямовані до тих, хто цю історію ініціював і хто нею керує".

Такі слова наведено в оприлюдненій сьогодні, 7 серпня 2021 року, заяві на офіційному сайті політпартії "Національний корпус", присвяченій суду над підозрюваними у здирництві представниками даної політсили.

"Замовлене в Офісі президента судилище тривало 16 годин (в п'ятницю, 6 серпня,- ред.), і супроводжувалось відвертим затягуванням процесу та масовою медіа-атакою проти Азовського руху. В підсумку, всіх затриманих хлопців відправили до СІЗО. Оскільки влада вдалась до відвертих репресій – ми залишаємо за собою право на відповідь.

Усвідомлюючи, що за всім цим стоїть влада, в першу чергу в особі президента Зеленського, наші сили будуть спрямовані до тих, хто цю історію ініціював і хто нею керує", – наголошують "нацкорпусівці" у зверненні.

На їхню думку, дана кримінальна справа є політично вмотивованою й має на меті залякати український патріотичний рух.

"Патріотів Зеленський вчора буквально взяв у заручники", – ствердужють в партії.

"Ми продовжуємо і будемо продовжувати відстоювати честь та гідність наших побратимів, ветеранів російсько-української війни та українських патріотів. Наступний крок – за нами. Тому, хто замовив це ганебне судилище та вигадав справу, щоб атакувати наш рух та дискредитувати всю проукраїнську опозицію, доведеться відповідати. Разом за своїх!", – підсумовують в "Національному корпусі".

За версією слідства, люди з "Нацкорпусу" нібито тероризували ритуальній бізнес на сході України.

6 серпня підозрювані отримали по 2 місяці СІЗО.

Підтримати побратимів прибули понад 1 тис. осіб з різних міст України.

Серед тих, хто виступав на мітингу, був також дисидент радянської доби Степан Хмара та нардеп Андрій Шараськін ("Богема") з "Правого сектору".

Аби не дати виїхати на Київ автобусам з Харкова, СБУ встановлювала на автошляхах блокпости.

Нагадаємо, що 7 членів "Нацкорпусу" взяли під варту: їх підозрюють в рекеті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: