fbpx
Сьогодні
17:36 05 Сер 2021

У "Слузі народу" пояснили перестановки в Кабміні

Кабмін звільнив заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, також були призначені заступники міністра інфраструктури — Мустафа Найєм і Василь Шкурак, а заступником міністра оборони стала Ганна Маляр.

Про що говорять зміни в уряді, розповіла народна депутатка зі "Слуги народу" Олена Мошенець, пише "Україна 24".

"Я ставлюсь до цього дуже позитивно. Я вважаю, що якщо почитати біографії нових представників влади, вони дуже позитивні та професійні люди, я дуже сподіваюсь, що вони покажуть відповідні результати. В цілому я не можу сказати, що зміни в українському уряді відбуваються часто на рівні заступників міністрів, і я б не сприймала це як якісь тектонічні зрушення. Це тактична зміна працівників, які відповідають за певні завдання, це не політичні завдання, а конкретні завдання щодо конкретних напрямків", — сказала вона.

Мошенець окремо прокоментувала призначення Ганни Маляр заступником міністра оборони з питань інформаційної політики.

"Ганну Маляр я знаю особисто, дуже поважаю її як фахівця і впевнена, що ця посада відповідає її компетенціям, й що вона зможе реалізувати свої навички та досвід. Я вважаю, неважливо, скільки разів були зміни, важливо, який результат ми отримаємо і чи досягаємо цілей. Результат важливіший за процес. Хочу сказати, що на інформаційну війну Росія витрачає мільярди доларів – близько 4 млрд, з яких один йде на Україну. Уявіть собі, ці фінансові ресурси настільки сильні, що покривають не тільки Україну. І ми тут повинні боротися всіма можливими методами, і сфера інформаційної політики – це сфера компетенції Міністерства оборони", — сказала вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: