fbpx
Сьогодні
14:14 24 Лип 2021

Білодід прокоментувала третє місце на Олімпіаді: Віддала всі сили сьогодні

20-річна Дар'я Білодід, яка у перший день Олімпіади 2020 змогла здобути третє місце, розповіла, що після поразки від японки Фуни Тонакі була засмучена, однак повернути сили допомогла її матір.

Її слова переказує пресслужба НОК України, повідомляє Рубрика.

"Я віддала всі сили, які тільки залишилися, адже останню сутичку проводила на голден скор, це неймовірно важко і виснажливо. Для мене важливо налаштуватися, адже після бою, який я програла, настрій був на нулі. Дуже допомогла мама, яка є і моєю тренеркою, налаштовувала мене, знайшла потрібні слова. Відчувала і підтримку наших на арені. Вдячна президенту Національного олімпійського комітету України Сергію Бубці, який під час зустрічі в олімпійському селищі, поділився зі мною своїм змагальним досвідом. Коли така людина підтримує, це важливо і цінно", – зазначила дзюдоїстка.

Дар'я додала, що два роки тому вигравала тут, в Японії, чемпіонат світу, але це зовсім інший досвід – чемпіонат світу та Олімпійські ігри.

Дар'я Білодід

Фото Reuters

Дар'я Білодід

Фото Reuters

Дар'я Білодід

Фото Reuters

Дар'я Білодід

Фото Reuters

Дар'я Білодід

Фото Reuters

Дар'я Білодід

Фото Reuters

Нагадаємо, що Дар'я Білодід сьогодні принесла Україні першу олімпійську медаль в Токіо і першу в історії Незалежної України, нагороду у жіночому дзюдо.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: