fbpx
Сьогодні
19:28 14 Лип 2021

В Україні запустили віртуальну прогулянку найбільшим сміттєзвалищем Полтавської області

Фото: facebook.com/UCEP.org.ua

12 липня, в День селища, мешканці селища Новооржицьке мали можливість відвідати Екофестиваль, організований Ekoltava та підвищити свою екологічну свідомість, зокрема, завдяки віртуальному продукту.

Про це пише Український центр європейської політики.

Дорослі та діти здійснили 3D тур та ознайомилися із ситуацією щодо збору сміття на Полтавщині. Особливо наш тур сподобався наймолодшим відвідувачам.

віртуальну прогулянку найбільшим сміттєзвалищем Полтавської області

Крім того, всі бажаючі змогли ознайомитися з макетами компостувальної станції та біогазової установки. Ці речі можуть значно допомогти зробити сміття не тільки відходами, а і доходами. Адже можна будувати невеликі подібні об'єкти, які б активно працювали і приносили різні прибутки, навіть в таких малих громадах, як Новооржицьке.

Попереду Пирятин, Лубни та Гребінці.

віртуальна прогулянка найбільшим сміттєзвалищем Полтавської області

Фото: facebook.com/UCEP.org.ua

Віртуальний тур розроблено ГО "Український центр європейської політики" спільно з Сучасна Україна – Advanced Ukraine (м. Хмельницький)".

Ініціатива «Впровадження європейських практик в управлінні ТПВ», що виконує ГО «УЦЄП» у партнерстві з ГО «Центр громадських та медійних ініціатив» Kharkiv Zero Waste в рамках Глобального проєкту «Підтримка ініціативи з експорту технологій захисту довкілля», що впроваджується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH на замовлення Уряду Німеччини.

віртуальну прогулянку найбільшим сміттєзвалищем Полтавської області

Фото: facebook.com/UCEP.org.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: