fbpx
Сьогодні
13:14 11 Лип 2021

Клецов очолив Миколаївську ТЕЦ: він називав війну проти Росії "внутрішнім конфліктом"

Внесений у базу "Миротворця" Єгор Клецов став керівником Миколаївської ТЕЦ. Він "прославився" тим, що називав війну на Донбасі "внутрішнім конфліктом".

Про це повідомив Цензор.Нет, передає Рубрика.

Наразі у Фонді держмайна відбувається процедура оформлення Клецова на посаду. Очікується, що його представлять колективу вже наступного тижня, 12 липня.

Політик є керівником проєкту "Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України" на "Миколаївоблтеплоенерго". Після призначення у ТЕЦ він збереже стару посаду та продовжить займатися реалізацією проєкту.

У 2020 році Клецов балотувався на місцевих виборах у депутати Миколаївської міськради від партії "Слуга народу". Однак згодом політик зняв свою кандидатуру. Це сталося після того, як у мережі з'явилося його інтерв'ю телеканалу проросійських бойовиків "Новоросія" у 2015 році.

Під час розмови Клецов відзначився цинічними заявами. Так, відповідальним за війну на Донбасі він вважає не Росію чи Володимира Путіна, а ЗМІ. Крім того, політик обурився, що українці називають загиблих на Донбасі героями, а не просто "померлими родичами". Ба більше, він пошкодував, що в "Україні не бачили смерті близьких".

Крім того, як пише 24 канал, Клецов прославився також мітинги проти мобілізації до ЗСУ в 2015 році, поширював російські пропагандистські наративи ("Україна повинна скласти зброю і домовлятися з Росією") та збирав гроші на лікування проросійських бойовиків.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: