fbpx
Сьогодні
10:33 09 Лип 2021

До Краматорська прибула гуманітарна допомога з Франції на понад 3 млн грн, - Наєв

English version here

Фото: Командування об'єднаних сил ЗСУ

У рамках міжнародної стратегічної ініціативи "Допомога Схід", із Франції до Краматорська вчергове прибув автопотяг з гуманітарним вантажем медичного призначення вартістю понад 3 мільйони гривень.

Про це повідомляє пресслужба Командування об'єднаних сил ЗСУ, передає Рубрика.

За словами засновника ініціативи «Допомога Схід», командувача об'єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, вантаж призначено для закладів охорони здоров'я, що розташовані у районі проведення операції Об'єднаних сил.

"Допомогу отримають міські та дитячі лікарні Краматорська, Маріупольський військовий госпіталь та лікарня міста Торецьк", – повідомив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Водночас, він додав, що для потреб медичних закладів надійшли 84 багатофункціональних ліжка. Це високоспеціалізовані ліжка для реанімаційних та хірургічних відділень, спеціалізовані ліжка з магнітним захистом для людей з проблемами орієнтації у просторі, ортопедичні матраци та медичні розхідники.

Нет описания фото.

"Попереднє вивчення наявних проблем лікарень та шпиталів, підбір і доправлення до закладів необхідного обладнання — є характерною рисою нашої стратегічної ініціативи", – підкреслив командувач.

Нагадаємо, що генерал-лейтенант Сергій Наєв започаткував гуманітарну ініціативу "Допомога Схід" у квітні 2018 року. У 2019 році її проведення схвалив Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Руслан Хомчак.

На сьогодні партнерами гуманітарного проєкту є Асоціація "Медична та Благодійна Допомога Франція – Україна" (керівник Діана Дольс), Асоціація міжнародних автомобільних перевізників України на чолі з Леонідом Костюченко та ТОВ "Санагро Україна" (директор Олександр Скрипка).

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: