fbpx
Сьогодні
13:27 19 Чер 2021

Зеленський привітав випускників Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного

Президент Володимир Зеленський привітав випускників Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного з отриманням їх першого офіцерського звання.

Своє відеопривітання він опублікував у Facebook.

Володимир Зеленський зазначив, що зазвичай прийнято казати випускникам, що вони остаточно стали дорослими, одна президент України з таким формулюванням у такому випадку не погоджується.

"Одразу після школи у свої 17 років у важкі часи російської агресії ви вирішили стати професійними військовими і боронити Батьківщину. Вже тоді ви стали дорослими", – зазначив глава держави.

Також він зазначив, що цьогорічний випуск є особливим днем для усієї України, адже Збройні Сили України "стають сильнішими щонайменше в 572 рази".

"Адже їхні лави поповнюють 572 молоді офіцери! 572 освічені, гарно підготовлені, розумні й відважні патріоти України", – зазначив Зеленський.

Зеленський подякував викладачам Академії та батькам за виховання молодих офіцерів і висловив сподівання, що випускники продовжать військові традиції поколінь українських воїнів, будуть гідно захищати свободу та незалежність української держави.

"Панове лейтенанти! Я вітаю вас з присвоєнням першого офіцерського звання. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров'я, достатку і миру. Нехай рідна земля, батьківська підтримка та материнська молитва завжди оберігають вас і додають сили на дуже непростому, але священному шляху – захисника рідної землі", – привітав випускників Зеленський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: