fbpx
Сьогодні
19:07 11 Чер 2021

Графітове підприємство "Розвиток Побужжя" виділило на розвиток громади на Кіровоградщині більше 1,2 млн грн

English version here

7 червня 2021 року відбулося підписання меморандуму з питань соціально-економічного розвитку між Петрівською селищною радою та Товариством з обмеженою відповідальністю «РОЗВИТОК ПОБУЖЖЯ».

Документи підписали Петрівський селищний голова Тилик Світлана Олександрівна та директор Товариства з обмеженою відповідальністю «РОЗВИТОК ПОБУЖЖЯ»  Медведовський Валерій Володимирович.

«Відповідальний бізнес — це не лише той бізнес, який опікується безпосередньо своїми працівниками, але і той, що стає частиною місцевої громади та піклується про неї, — розказав у коментарі Валерій Медведовський. — Соціальна угода — чудовий спосіб серед іншого і чітко артикулювати наші наміри: ми готові вкладатися у громаду, допомагати, розвивати її і розвиватися разом з нею. Це про серйозні наміри. 

До того ж, соціальна угода — це те, що дозволить громаді самостійно визначити, де їй потрібні ці кошти: ми нічого не нав'язуємо — ніхто не знає краще за саму громаду, де їй потрібні додаткові кошти для розвитку. Це може бути і медицина, і шкільні потреби, реновації та ремонти — будь-що, що потрібно людям зараз.

Благополуччя людей, поруч з якими ми житимемо і працюватимемо, — один з пріоритетів нашої роботи тут. Тому вважаємо, що допомога Петрівській громаді — не лише наше бажання, але і обов'язок як свідомих підприємців».

Графітове підприємство

У 2019 році ТОВ «РОЗВИТОК ПОБУЖЖЯ» отримало спеціальний дозвіл загальною площею 71,2 га  на користування надрами, а саме видобування графітових руд в якості сировини для виробництва всіх марок товарного графіту на Балахівському родовищі. Розробка родовища передбачається на протязі 20 років. Керівництвом товариства заплановано  створення високоефективного гірничодобувного підприємства, яке буде сплачувати податки до бюджету громади та сприяти розвитку населених пунктів нашої територіальної громади. Передбачається комплектація кадрами за рахунок місцевого населення. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: