fbpx
Сьогодні
18:52 27 Тра 2021

Українські студенти створили Telegram-бот для добрих справ

Студенти Української академії лідерства розробили перший у країні Telegram-бот для добрих справ, до якого вже приєдналися понад 800 людей.

Про це повідомляє  Zaxid.Net.

Українські студенти займаються пропагуванням волонтерських ініціатив, а також вони хочуть зробити оточуючих більш відповідальними. Уже наступного тижня учасники цього марафону займуться втіленням різноманітних соціальних ініціатив.

"Для нас важливо шукати нові способи, як можна гуртуватись, допомагати один одному та ставати сильнішими. Особливо зараз, в часи пандемії, коли дотримання фізичної дистанції – це вимушена необхідність. Ми прагнемо створити спільноту доброчинців, які після участі в марафоні не просто знатимуть, кому і як можна допомогти, але й самі створюватимуть такі можливості для інших", – стверджує координаторка "ДоброДвіж" Анастасія Крив'як.

Telegram-бот для добрих справ

Якщо людина хочу взяти участь у марафоні, то їй треба зареєструватися у Telegram-боті та обрати будь-яку добру справу з переліку, а саме:

  • взяти тварину з притулку
  • доставити їжу людям похилого віку
  • стати донором крові
  • оцифрувати документи
  • пройти курс жестової мови або першої домедичної допомоги

Якщо людина зробить щось з вищезазначеного, то їй треба розповісти про це у мережі та позначити сторінку "ДоброДвіжу".

Цей марафон стане другим в історії, бо схожий проводили весною минулого року. Тоді у ньому взяли участь 260 людей, які стали виконавцями понад 1,2 тис. добрих справ протягом 19 днів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: