fbpx
Сьогодні
09:17 23 Тра 2021

Разумков пояснив, чому відбулася така швидка зміна трьох міністрів

Глава Верховної Ради Дмитро Разумков прокоментував відставки міністрів охорони здоров'я Максима Степанова, економіки Ігоря Петрашка та інфраструктури Владислава Криклія.

Це він зробив в ефірі телеканалу "Україна 24".

За його словами, завданням парламенту було якомога швидше призначити нових кандидатів.

"Дві відставки міністрів були з власної ініціативи – Криклій та Петрашко. Одна відставка (Степанова – ред.) пов'язана з тим, що було подання прем'єр-міністра. Парламент зобов'язаний це розглянути якомога швидше. Я наполягав на тому, щоб на одному тижні були і звільнення, і призначення, тому що у нас вже була практика виконуючих обов'язки, які працюють по кілька місяців, потім кажуть "дякую всім", отримують премії і йдуть працювати далі. А відповідальність в розумінні людей лежить на парламенті, а парламент за цих людей не голосував і не давав їм мандат довіри виконувати ці функції, але ти ж не будеш про це розповідати на кожному кроці. У четвер ми голосували за нові кандидатури, які за станом на сьогодні вже є новими міністрами", – розповів він.

Нагадаємо, як писала "Рубрика", 20 травня Верховна Рада призначила Віктора Ляшка міністром охорони здоров'я, Олександра Кубракова – міністром інфраструктури, а Олексія Любченка – віцепрем'єр-міністром – міністром економіки України.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: