fbpx
Сьогодні
10:22 20 Тра 2021

Сьогодні Рада спробує призначити трьох міністрів: трансляція

Верховна Рада 20 травня планує призначити Віктора Ляшка міністром охорони здоров'я, Олександра Кубракова – міністром інфраструктури, а Олексія Любченка – віцепрем'єр-міністром – міністром економіки України.

Про це йдеться у порядку денному парламенту.

Крім того, у першому читанні народні депутати розглянуть проєкт закону №4066 "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектру та надання послуг поштового зв'язку України".

Також за основу парламент розгляне проєкт закону №4284 "Про дерадянізацію законодавства України".

У другому читанні Верховна Рада розгляне законопроєкт №2689 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо імплементації норм міжнародного кримінального та гуманітарного права".

Законопроєкт №5118 "Про внесення змін до статті 215 Податкового кодексу України щодо встановлення знижених ставок акцизного податку на алкогольні напої (пиво) для малих виробників пива" депутати мають включити до порядку денного та ухвалити щодо нього рішення.

Також у другому читанні парламентарії планують розглянути проєкт закону №5119 "Про внесення змін до Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального" щодо спрощення господарської діяльності з виробництва пива, вин виноградних, вин плодово-ягідних, напоїв медових".

За основу Рада розгляне проєкт закону №5017 "Про внесення змін до Закону України "Про космічну діяльність" щодо визначення статусу та розподілу повноважень між центральними органами виконавчої влади у сфері космічної діяльності".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: