fbpx
Сьогодні
09:53 20 Тра 2021

Правоохоронці затримала двох найвпливовіших в Україні "ворів в законі"

Фото: МВС

Поліція затримала двох найвпливовіших в Україні "ворів в законі": "Умку" затримали в аеропорту Дніпра, а особу на прізвисько "Лаша Сван" – у готелі.

Про це повідомляє пресслужба МВС та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає Рубрика.

"Продовжуємо непримиренну війну з організованою злочинністю – поліція затримала двох найвпливовіших "ворів в законі" в Україні. Нове законодавство, політична воля і фах оперативників поступово винищать це ганебне кримінальне явище. Ми не зупинимося", – сказав Аваков.

Правоохоронці встановили усі сфери їхньої діяльності та зв'язки. Ці особи з "верхівки" злочинного світу утворювали злочинні угруповання та контролювали через своїх представників криміналітет у державі, підбурювали до вчинення нових злочинів та спричиняли появу додаткових загроз для безпеки громадян.

Оперативники Департаменту стратегічних розслідувань та слідчі Головного слідчого управління спільно з Офісом генерального прокурора понад рік документували докази поширення злочинного впливу "ворів в законі".

Відомо, що "Умка", коронований у 2014 році, та "Лаша Сван", "вор в законі" з 1995-го, здобули свої високі "звання" від топ-представників російського кримінального світу.

Вони вважалися одними із найвпливовіших "ворів в законі" в Україні та контролювали криміналітет одразу в кількох областях: Дніпропетровській, Одеській, Миколаївській, Запорізькій та в частині Західного регіону.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: