fbpx
Сьогодні
19:17 11 Тра 2021

Стали відомі деталі розстрілу школярів у Казані

Фото: Baza

19-річний затриманий Ільназ Галявієв, який здійснив розстріл дітей та вчителів у казанській школі, відкрив вогонь по будівлі школи ще перед входом.

Про це пише Рубрика, з посиланням на Baza.

Крім того, у соцмережах з'явилося відео із вулиць, як Галявієв з рушницею рухається до будівлі школи.

Діти, які сиділи на уроках у гімназії, спочатку подумали, що на вулиці щось вибухнуло. Після пострілів на вулицю вискочив співробітник школи Мулланур Мустафін – першим Галявієв поранив саме його. Вахтерша, яка сиділа на першому поверсі, сховалася під стіл. Колишній учень з рушницею пройшов повз неї.

Галявієв пройшов на перший поверх і відкрив безладну стрілянину. Після цього, керівництво школи в чаті почало писати вчителям, щоб ті закрилися в класі з учнями. На шум вийшла вчителька початкових класів Венера Айзатова – у неї в цей момент не було учнів. Галялієв смертельно поранив жінку.

Далі стрілець почав ходити по школі. Він піднявся на другий, третій поверх. Більшість кабінетів були закриті, але ось двері 8 "А" класу виявилися відкритими – туди і зайшов Галявієв. Кабінет вчительки англійської Ельвіри Ігнатьєвої теж був відкритий або стрілець зміг вибити двері. Жінка загинула.

За свідченнями очевидців, перші співробітники поліції з 'явилися біля школи через 5-7 хвилин після початку стрілянини. Після цього Ільназ вийшов з гімназії і здався оперативникам.

Нагадаємо, сьогодні у російському місті Казань 19-річний Ільназ Галявієв та його спільник влаштували стрілянину із дробовика в гімназії, у котрій сам донедавна навчався. За попередніми даними, загинули дев'ять осіб, більшість – діти.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: