fbpx
Сьогодні
14:36 09 Тра 2021

Путін заявив, що бачить у Європі та в Україні "збіговисько недобитих карателів"

Під час виступу на параді в Москві до Дня перемоги над нацизмом президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що на сьогодні в Росії спостерігають "збіговисько недобитих карателів, які намагаються переписати історію".

Виступ Путіна доступний до перегляду на YouTube.

"Немає прощення і виправдання тим, хто знову задумує агресивні плани. Історія вимагає робити висновки і отримувати уроки. Але, на жаль, багато чого з ідеології нацистів, тих, хто був одержимий маячною теорією про свою винятковість, знову намагаються поставити на озброєння. І не тільки різного роду радикали і угруповання міжнародних терористів. Сьогодні ми бачимо збіговисько недобитих карателів, їхніх послідовників, спроби переписати історію, виправдати зрадників і злочинців", – сказав Путін у своїй промові.

Речник Путіна Дмитро Пєсков в ефірі радіостанції "Говорит Москва" зазначив, що слова про "карателів" буцімто адресувалися сьогоднішнім неонацистам.

"Ні для кого не секрет, що в європейських країнах все більше піднімають голову неонацисти, і європейці з ними борються. Звичайно, це неприйнятно для нашої країни. В Україні, в деяких країнах Прибалтики дійсно ми бачимо теж тих же неонацистів. "Галичина", яка в Києві марширувала зовсім недавно. Тому ці прояви цілком очевидні", – сказав Пєсков.

Рубрика:
Політика Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: