fbpx
Сьогодні
16:28 30 Кві 2021

Пропозицій по заміні міністрів, які б набрали 226 голосів - немає, – Корнієнко

Фото: sluga-narodu.com

Фракція "Слуга народу" у Верховній Раді не обговорює питання про відставку уряду чи окремих очільників міністерств.

Про це заявив голова партії, перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко, передає "Укрінформ".

"На сьогодні немає офіційних пропозицій по заміні того чи іншого урядовця. Є багато чуток про те, що зміни можливі чи десь обговорюються. Ніхто з урядовців не є вічним. Але станом на сьогодні пропозицій по заміні когось із урядовців, які б набрали 226 голосів «за», – немає", – наголосив Корнієнко.

Уточнюється, що окремі представники фракції ініціювали постанову про звільнення Сергія Марченка з посади міністра фінансів.

"Проте, вивчивши питання, вони відкликали проєкт постанови. Відповідна заява на ім'я голови Верховної Ради вже написана", – сказав голова партії.

Як повідомляла Рубрика, 15 "слуг народу" та два колишніх члени фракції зареєстрували у Верховній Раді проєкт постанови про звільнення Сергія Марченка з посади міністра фінансів.

За словами Арахмії, постанову про відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова можуть винести в сесійний зал не раніше 15 травня. 

У свою чергу від нового міністра енергетики Германа Галущенка очікують, що він зрушить з місця питання зарплатної заборгованості шахтарям, яка наразі становить 828 млн грн.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: