fbpx
Сьогодні
16:41 23 Кві 2021

У "Слузі народу" вирішують, яким чином вигнати Євгена Шевченка

Всередині фракції "Слуга народу" розділились думки щодо того, яким чином має вийти з її складу Євген Шевченко.

Про це розповіла в ефірі телеканалу "Україна 24" народна депутатка від "Слуги народу" Олена Мошенець.

За її словами, на засіданні фракції у четвер приблизно годину нардепи обговорювали ситуацію навколо Шевченка, але сигнальних голосувань щодо його виключення поки не було.

"Окрім того, що він відвідав пана Лукашенка, багато уваги приділялося тому, що пан Шевченко, як виявилось, займався в Білорусі питанням трансплантології. Дуже багато наших людей стоять у черзі, і як виявилось, він допомагає їм туди потрапити. Звичайно, це не могло не викликати схвалення від членів нашої фракції… Попри добрі справи пана Шевченка, засудили таку поїздку. Керівництво фракції також висловило невдоволення", – повідомила вона.

Мошенець підтвердила, що Шевченко сам попросив його виключити.

"Деякі наші колеги під час обговорення запропонували йому піти самостійно, оскільки він мажоритарник і для нього не буде ані втрати мандату, чи будь-яких інших санкцій. Він чітко сказав, що не хоче самостійно виходити, тому було б краще для нього, щоб його виключила фракція, щоб це було дійсно колективне рішення. Голоси розподілились між тим, яким саме чином має вийти пан Шевченко… Як буде надалі? Точно буде один зі шляхів. Мені вбачається, що швидше за все він буде все-таки виключений, але подивимося на результати голосування", – сказала депутатка.

Як повідомляла Рубрика, нардеп Шевченко очікує, що його виженуть з фракції. Якщо це станеться, то він планує створити власний політичний проєкт, а  якщо не виженуть – він "поїде знову по президентах інших країн".

Нагадаємо, що журналісти "Схем" нещодавно опублікували докази того, що попри карантинні заходи в Києві нардеп Микола Тищенко провів вечірку 18 квітня.

Згаданий Євген Шевченко здійснив зустріч із невизнаним президентом Білорусі Олександром Лукашенком.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: