fbpx
Сьогодні
19:46 22 Кві 2021

Гладковський збирається судитися з НАБУ через оголошення його сина у розшук

Колишній перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони, підприємець Олег Гладковський подає до суду на Національне антикорупційне бюро.

Причиною тому, як йдеться у заяві корпорації "Богдан", засновником якої є Гладковський, є "переслідування його родини, яке мало місце в різноманітних формах процесуального терору".

На думку Гладковського правової оцінки потребують і публікації "неправдивих даних з боку НАБУ, які надаються суспільству у вигляді доконаних фактів, а насправді є лише вільною думкою на задану керівництвом правоохоронних органів тему".

"Вже два роки НАБУ намагається довести провину членів родини Гладковських і на цьому шляху не гребує ані чорним піаром, ані провокаціями. Суспільству згодовують вигадані або домислені факти в угоду політичній доцільності. При цьому об'єктивного розслідування у справах так і не простежується", – підсумував Гладковський.

Як повідомляла Рубрика, 21 грудня 2020 року НАБУ оголосило підозру Ігорю Гладковському. Правоохоронці зазначають, що через його дії ТОВ "Оптимумспецдеталь" отримувало переваги під час укладання договорів з підприємствами "Укроборонпрому".

Загалом, слідство встановило вісім учасників корупційної схеми, реалізованої за участі "Оптимумспецдеталь". Із них дві особи засуджено, троє – на лаві підсудних. Ще троє залишаються підозрюваними.

В межах розслідування встановлено, що за час дії схеми "Укроборонпрому" поставлено товарів на суму близько 165 млн грн, при цьому до бюджету не надійшло понад 49 млн грн.

22 квітня Національне антикорупційне бюро України оголосило Ігоря Гладковського у розшук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: