fbpx
Сьогодні
23:13 17 Кві 2021

У ТКГ заявили, що Росія й далі буде воювати руками найманців на Донбасі

Російська Федерація буде продовжувати воювати з Україною руками найманців з псевдореспублік "ЛДНР", підставлятися й відкрито нападати на Україну деінде по кордону Кремль не стане.

Таку думку висловив журналіст, представник України в ТКГ Денис Казанський у програмі "Вечір з Миколою Княжицьким" на Еспресо.TV.

"Ніхто не знає, що в голові у Путіна, але можна спрогнозувати, виходячи з нашого досвіду, що Росія буде діяти, як і раніше. Тобто руками чужих людей, яких їй не шкода. Тих, кого вони вважають витратним матеріалом на Донбасі", – зазначив Казанський.

Журналіст зауважив, що підставлятися Російській Федерації та відкривати нові театри бойових дій на інших ділянках російсько-українського кордону не доцільно, адже це обернеться для агресора серйозними санкціями, політичним та економічними проблемами.

"Росія буде залишатися там, де їй комфортно – за спинами незаконних збройних формувань, які вони офіційно не визнають своїми, але де факто це російські військові. Вони неофіційні, але ми знаємо багато випадків по всьому світу, коли воюють неофіційні, приватні військові формування, проксі армії. Ось це така типова проксі армія, яка складається з російських найманців. Росіяни й далі будуть воювати за їхніми спинами. На Донбасі влаштувати ескалацію Кремль може", – додав Денис Казанський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: