fbpx
Сьогодні
20:48 17 Кві 2021

Кравчук заявив, що Росію чекає доля СРСР

Президент Росії Володимир Путін поводить себе в цивілізованому світі не так, як має себе поводити, і його поставлять на місце.

Про це заявив голова української делегації в ТКГ, перший президент незалежної України Леонід Кравчук в ефірі "Еспресо".

"19 квітня зустрінуться політичні радники. Це вже домовлено. Це буде крок до того, як йти дальше до миру на Донбасі. Так, складно, але не було легко і не буде. Та у нас є віра в те, що ми на правильному шляху, віра в те, що світ зараз підтримує Україну. Це реалії. З цими реаліями Росія не може не рахуватися. Якщо вона не захоче рахуватися, то вона перетвориться в Радянський союз, в замкнену систему, яка не матиме виходу до цивілізованого світу. А ми знаємо, чим закінчилася замкнута система, – розвалом СРСР", – наголосив Кравчук.

Також перший президент відзначив: якщо раніше у світі говорили лише про заяви на підтримку України, то зараз вже відкрито говорять про військово-технічну допомогу.

"Зараз йдеться про військово-технічну допомогу Україні на всіх рівнях. Путіну сказано, що він поводить себе в цивілізованому світі не так, як має себе поводити, і його поставлять на місце. Я в цьому абсолютно переконаний. Тому що це тверда позиція Байдена, це тверда позиція європейських країн. Ми можемо зупинити агресію тільки конкретними діями. Проти сили має бути застосована сила", – вважає Кравчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: