fbpx
Сьогодні
18:26 08 Кві 2021

У Раді анонсували насичений пленарний тиждень

З наступного тижня Верховна Рада планує повернутися до пленарних засідань, а також провести позачергові засідання, під час якого парламенту доведеться працювати вдвічі більше звичайного.

Про це повідомила народна депутатка від фракції "Слуга народу" Роксолана Підласа на каналі "Україна 24".

"З наступного тижня Верховна Рада працюватиме вдвічі більше, тому що крім чергового пленарного засідання, у нас щодня планується позачергове. Принаймні, поки що так наша фракція планує. Наші депутати будуть збирати підписи, 150 підписів, і скликати позачергове засідання", — сказала вона.

Депутатка пояснила, що через поправки до земельного законопроєкту Рада не може розглянути інші питання у звичайному порядку.

"Робота Ради поки залишається заблокованою через земельні поправки. "Батьківщина" не збирається їх відкликати, наскільки ми знаємо. Але у нас ще багато роботи, законопроєктів, які від нас чекає суспільство, і нам потрібно їх ухвалювати. Якщо не хочуть їх приймати в пленарному режимі, то ухвалюватимемо у позачерговому.

Це виглядало на останніх пленарних засіданнях як спроба силою взяти нас в коаліцію і змусити до якихось домовленостей. Завжди "Батьківщина" використовує земельні закони як привід для власного піару, бо ті поправки, які вони доповідають у залі… вони використовують цей час для промов про те, що "Слуга народу" вкрала у когось землю", — заявила Підласа.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: