fbpx
Сьогодні
09:27 08 Кві 2021

Bolt з’явився в Кропивницькому

Провідна європейська платформа для замовлення поїздок Bolt продовжує розширювати географію своєї присутності в Україні. Відтепер поїздки Bolt стануть доступними в Кропивницькому.

«Компанія Bolt швидкими темпами розвивається в Україні. І сьогодні наш сервіс був запущений у Кропивницькому. Ми розуміємо, що Україна знаходиться в умовах несприятливої ​​епідеміологічної обстановки. Тому закликаємо всіх дотримуватися запобіжних заходів. Але якщо вам все ж необхідно здійснити поїздку, то завдяки нашому сервісу ви зможете дістатися до потрібної локації, уникаючи скупчення людей на зупинках і в громадському транспорті», ― коментує керівник напряму замовлення поїздок компанії Bolt в Україні Сергій Павлик. 

Новим користувачам платформа пропонує знижки на першу поїздку до 50%. Користувачі також зможуть взяти участь в акції «Приведи друга ― отримай знижку на поїздку». Оплатити послугу можна готівкою, банківською картою і за допомогою сервісу Apple Pay. 

Здоров'я та безпека всіх учасників дорожнього руху є пріоритетом компанії Bolt. Тому кожна поїздка Bolt застрахована на суму до 1 млн грн. У Кропивницькому буде доступною стандартна категорія Bolt і категорія Comfort для поїздок на авто підвищеного комфорту. 

Компанія Bolt пропонує вигідні умови співпраці та бонуси для водіїв, які підключилися до сервісу: 

  • Комісія для активних водіїв становитиме 0%. 
  • Додаткові бонуси для тих водіїв, які забрендують авто.

Компанія Bolt продовжує розширення географії свого сервісу в Україні. З початку 2021 року послуги платформи для замовлення поїздок стали доступні в п'ятьох містах України: Білій Церкві, Сумах, Чернігові, Хмельницькому та Житомирі. Кропивницький став шістнадцятим містом, де був запущений сервіс Bolt. 

Рубрика:
Авто

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: