fbpx
Сьогодні
22:12 29 Бер 2021

Клімкін пояснив, чому Путін заявляє, що не планує розмову з Зеленським

Президент Росії Володимир Путін тролить Україну, коли заявляє, що не планує розмову з українським президентом Володимиром Зеленським.

Про це в ефірі "Україна 24" заявив ексміністр закордонних справ Павло Клімкін.

"Те, що робить Кремль – це тролінг. Те, що ми в цю історію не заходимо і тролінгу не піддаємося – це дуже правильно. Нам кажуть, начебто розмова може бути, а може й не бути. А друга частина тролінгу – те, що Путін намагається маніпулювати розмовою з Меркель і Макроном, і це абсолютно звичайна історія в "нормандському" форматі. Хтось, як на мене, має це в Офісі президента прокоментувати. Насправді Путін вже торгується з новою американською адміністрацією, і хоче створити вигляд, що можна говорити за нашою спиною чи через нашу голову. Так йому зручніше – є що продавати", – пояснив Клімкін.

Ексміністр розповів, як має реагувати Україна:

"На цей тролінг просто треба відповісти – сказати, що це нормально, що в "нормандському" форматі бувають і окремі розмови на трьох. І це ефективніше, бо ми ж не будемо при Путіні обговорювати те, що можемо між собою (трьома сторонами – ред.). Треба не мовчати й не дозволяти Путіну нас тролити".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: