fbpx
Сьогодні
Фото, відео 13:28 27 Бер 2021

Нацгвардійці відправили повітрям прапори на окуповані території: фото та відео

Фото: НГУ

До Дня Національної гвардії України на окуповану територію запустили прапори та поліграфічну продукцію в рамках акції "Привітай тих, хто чекає на тебе!".

Про це повідомляє пресслужба Нацгвардії.

У небо Донбасу було запущено два прапори: Національної гвардії України та Добровольчого батальйону "Донбас". Запуск прапорів відбувся поряд із пам'ятником добровольцю "Міфу" – Василю Сліпаку.

"Сьогодні ми запустили прапори Національної гвардії та батальйону "Донбас". Саме Нацгвардія першою почала приймати у свій склад добровольців та створювати добровольчі батальйони, зокрема й батальйон "Донбас". Це для нас дуже важливо, як і те, що ми маємо постійно нагадувати мешканцям окупованих територій, що ми повернемо мир, лад і спокій на ці землі", – заявив військовослужбовець НГУ Микола.

Проте, цього дня у бік позицій російських окупантів полетіли не лише прапори. Туди полетіла також спеціальна поліграфічна продукція. Завдяки годинниковому механізму вона має бути доставлена у визначений район. "Досвід подібних акцій показує, що у більшості випадків листівки потрапляють просто на ворожі позиції", – наголошують у Нацгвардії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: