fbpx
Сьогодні
08:36 27 Бер 2021

ООС: минулої доби ворог чотири рази відкривав вогонь

Протягом минулої доби, 26 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню.

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" збройні формування Російської Федерації здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників неподалік населеного пункту Шуми із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

У тому ж напрямку, у передмісті селища Майорськ, противник відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

В результаті обстрілу чотири захисники зі складу Об'єднаних сил загинули, двоє отримали поранення. Пораненим воїнам оперативно надали першу медичну допомогу та доправили до лікувального закладу.

"Командування Об'єднаних сил висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблих воїнів", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на дії противника військовослужбовці Збройних Сил України відкривали вогонь у відповідь.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", російсько-окупаційні війська вели обстріл зі стрілецької зброї у напрямку позицій Збройних Сил України поблизу Верхньоторецького.

Станом на 7 годину ранку 27 березня, зафіксовано 1 обстріл з боку російсько-окупаційних військ. Зокрема, неподалік населеного пункту Славне противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем.

Втрат серед наших захисників від початку поточної доби немає.

Нагадаємо, учора під Шумами внаслідок мінометного обстрілу загинуло четверо військовослужбовців, ще двоє поранено.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: