fbpx
Сьогодні
22:54 16 Бер 2021

У "Голосі" вважають, що у Раді хочуть створити нову ТСК для "поховання" справи "вагнерівців"

Народний депутат від фракції "Голос" Роман Костенко заявив, що монобільшість "Слуг народу" хоче створити тимчасову слідчу комісію для того, щоб "поховати" справу про зрив спецоперації із захоплення російських найманців.

Таку думку Костенко висловив у програмі "Змістовно з Христиною Яцків" на Еспресо.TV.

"Я вважаю, що ця тимчасова слідча комісія щодо "вагнерівців" безпосередньо зроблена монобільшістю "Слуга народу" для того, щоб під цим соусом Іловайська, Криму, як вони заявляють, Дебальцева, просто "поховати" питання "вагнерівців". Для деяких колег можливість бути в цій ТСК – це спосіб отримати політичні дивіденди, бути причетним, показати владі, що ми не маємо до цього ніякого відношення", – сказав Костенко.

Народний депутат зауважив, що для нього особисто, як для офіцера Служби безпеки України, участь у ТСК щодо "вагнерівців" – це питання захисту українських військовослужбовців, розвідників, офіцерів спецслужб, які брали участь у спецоперації із захоплення російських найманців.

"Поки ми не розберемось, чи є у нас зрадники у вищому керівництві держави, ми не можемо просто йти далі. Це моя точка зору. І наші спецслужби теж не можуть нормально при цьому працювати. Тому потрібно створювати окрему комісію. Розбиратися, чи була зрада, чи ні. Якщо не було, то просто казати, що це фейк і йти далі. І в подальшому запускати всі інші ТСК. Якщо ми зараз все це розмиємо, не буде ніякого результату. Ця тимчасова слідча комісія щодо "вагнерівців" як раз для того і створюється, щоби все це замовчати", – наголосив Костенко.

Нагадаємо, фракція "Слуга народу" ініціювала створення ТСК, яка буде вести розслідування справи "вагнерівців" і "плівок Суркова-Медведчука".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: