fbpx
Сьогодні
15:24 15 Бер 2021

Для унормування з Конституцією Рада направить законопроект про призначення директорів НАБУ і ДБР до КСУ

Цього тижня Парламент планує включити до порядку денного та направити на висновок Конституційного Суду України законопроект №5133 «Про внесення змін до статей 85 та 106 Конституції України щодо порядку призначення на посади та звільнення з посад Директора НАБУ та ДБР».

Про це сказав голова Верховної Ради України Дмитро Разумков під час засідання Погоджувальної ради депутатських фракцій та груп у понеділок, 15 березня, передає офіційний сайт парламенту.

«Важливим питанням буде направлення до Конституційного Суду законопроекту №5133 про унормування питання призначення директорів НАБУ і ДБР, для того, щоб привести це питання у відповідність до Конституції», – наголосив Дмитро Разумков.

Крім того, у першому читанні планується розгляд законопроектів «Про внесення змін до Закону України «Про індустріальні парки» щодо спрощення створення та стимулювання діяльності індустріальних парків» (р. №№ 4416, 4416-1). За словами Голови Верховної Ради, ця законодавча ініціатива допоможе покращити умови ведення бізнесу на території нашої держави.

«Я сподіваюся, що ми зможемо його розглянути і доопрацювати до другого читання, щоб врахувати всі пропозиції і зробити якісний документ, який  допоможе залучити інвестиції як внутрішні, так і зовнішні», – зазначив Дмитро Разумков.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: